PRESS RELEASES

17Οκτ
2023

Το νέο brand κινητικότητας από ALD Automotive | Leaseplan

Το νέο brand κινητικότητας από ALD Automotive | Leaseplan

Η ALD Automotive I LeasePlan παρουσιάζει σήμερα την Ayvens, τη νέα παγκόσμια μάρκα  κινητικότητας, η οποία ενώνει τις δύο εταιρείες κάτω από μία κοινή ταυτότητα. Το νέο αυτό εμπορικό σήμα αποτελεί ένα ακόμη στρατηγικό ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας μετά την έναρξη του τριετούς στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής της τον Σεπτέμβριο του 2023.

Συνδυάζοντας τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της, η εταιρεία άδραξε την ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της κινητικότητας, με στόχο να την καταστήσει καλύτερη για όλους. Το συγκεκριμένο νέο εμπορικό σήμα εξυπηρετεί αυτό τον κοινό σκοπό, καθορίζοντας τη θέση της εταιρείας στην αγορά και τονίζοντας τα διαφοροποιητικά της στοιχεία και την αξία που προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών. Η νέα υπόσχεση της εταιρείας είναι να κάνει τη ζωή να κυλάει καλύτερα, παρέχοντας υπηρεσίες που θα καθιστούν την καθημερινότητα απλούστερη, «εξυπνότερη» και βιώσιμη.

Ο όμιλος Ayvens είναι σε θέση να γίνει ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος βιώσιμης κινητικότητας.  Διαθέτοντας τα περισσότερα brands ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως, από έναν συνολικό στόλο 3,4 εκατομμυρίων οχημάτων που διαχειρίζεται παγκοσμίως, η εταιρεία δεσμεύεται να παίξει ηγετικό ρόλο στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων καθώς και να διαμορφώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου.

Το νέο εμπορικό σήμα δημιουργεί μια ισχυρή ταυτότητα για δύο αναγνωρισμένους πρωταγωνιστές του κλάδου μέσω:

Ενός νέου ονόματος και συμβόλου

 

Το «Ayvens» αποτελεί ένα απλό, αλλά και ταυτόχρονα brand name που συμβολίζει την πορεία προς την πρόοδο. Παράλληλα, το λογότυπο αντιπροσωπεύει την ένωση των δυο εταιρειών, οι οποίες εργάστηκαν για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Το λογότυπο αποτελείται από μια ευρεία βάση που συμβολίζει τον δυναμισμό και την πρόοδο.

Το καινούργιο εμπορικό όνομα υποστηρίζεται από τον παγκοσμίου φήμης κύριο μέτοχο, τη Societe Generale.

Μιας νέας εικαστικής ταυτότητας

Η νέα εικαστική ταυτότητα μεταδίδει ενέργεια μέσω μιας φιλικής, μοντέρνας γραμματοσειράς, μαζί με την επιλογή ζωηρών και ιδιαίτερων χρωμάτων εμπνευσμένων από το φυσικό περιβάλλον και σχεδιασμένων έτσι ώστε η Ayvens να ξεχωρίζει στην αγορά.

Ο χαρούμενος και δυναμικός σχεδιασμός αποτυπώνει την ουσία της κινητικότητας, αναδεικνύοντάς την μέσα από πιο όμορφες στιγμές της καθημερινότητας.

Ενός νέου σλόγκαν της εταιρείας

To σλόγκαν Better with every move (Καλύτερα με κάθε κίνηση) αντικατοπτρίζει τη βασική αποστολή της εταιρείας να προσφέρει «καλύτερες» υπηρεσίες κινητικότητας, μέσω συνεχούς προόδου για τους πελάτες, τις επιχειρήσεις και τον πλανήτη.

 

Η ALD Automotive | LeasePlan ανέθεσε στην Dragon Rouge, ένα δημιουργικό γραφείο παγκόσμιας εμβέλειας, να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα που θα επανακαθορίζει τον ρολό των ενωμένων πλέον ALD Automotive | LeasePlan,  πέρα από την αγορά του leasing, μετατρέποντας τη νέα εταιρεία σε ηγέτη στον τομέα της κινητικότητας.

Το νέο εμπορικό σήμα θα κυκλοφορήσει το 2024 σε όλες τις 44 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η ALD Automotive | LeasePlan, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη στον κλάδο. Θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κατηγορίες πελατών (εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες) αλλά και σε όλα τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας, κυρίως μέσα από το αναπτυσσόμενο ψηφιακό οικοσύστημα της εταιρείας.

Στην Ελλάδα, το νέο αυτό εμπορικό σήμα θα ξεκινήσει λειτουργικά το τρίτο τρίμηνο  του 2024.

«Κάθε μέρα μάς δίνεται μια ευκαιρία να βελτιώσουμε τον τρόπο που μετακινούμαστε και, συνεπώς, όλοι μας έχουμε έναν ρόλο σε αυτό. Με τη ένωση των δυνάμεών μας, η εταιρεία μας είναι έτοιμη να ηγηθεί στην υιοθέτηση της βιώσιμης κινητικότητας σε μεγάλη κλίμακα χάρη στο μέγεθος, την κάλυψη, την τεχνογνωσία υπηρεσιών και τη δέσμευσή μας στην καινοτομία», επιβεβαιώνει ο Tim Albertsen, διευθύνων σύμβουλος της Ayvens, πρώην ALD Automotive | LeasePlan. «Ως ένας σημαντικός παίκτης στο τομέα της κινητικότητας, θα αξιοποιήσουμε την ηγετική μας δύναμη για να διαμορφώσουμε το μέλλον της κινητικότητας και να επιτύχουμε την αριστεία. Το νέο εμπορικό μας σήμα όχι μόνο θα επιτρέψει στους 15.700 υπαλλήλους μας να μοιραστούν μια νέα κοινή ταυτότητα, αλλά αντανακλά επίσης τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας για περισσότερες επιλογές και ελευθερία, γεγονός που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε αναγνωρισιμότητα και να προσελκύσουμε τα μεγαλύτερα ταλέντα του κλάδου».

Ανακαλύψτε τη νέα μας ιστοσελίδα και το βίντεο που παρουσιάζει την επωνυμία μας: ayvens.com

 

Contact ALD
+30 210 48 40 000