Ηλεκτροκίνηση

Η ηλεκτροκίνηση συμβαίνει τώρα

Η μετάβαση σε ηλεκτροκίνητα οχήματα επιταχύνεται χάρη σε ένα συνδυασμό πολλαπλών παραγόντων που επηρεάζουν άμεσα τη στρατηγική μετακίνησης:

electrification
  • Αυξάνεται η ανησυχία για την ατμοσφαιρική ρύπανση και την κλιματική αλλαγή
  • Αυξάνεται ο στόχος της μείωσης των εκπομπών CO2 στους εταιρικούς στόλους
  • Εξελίσσεται η νομοθεσία, οι κανονισμοί και τα ελκυστικά πολιτικά κίνητρα της κυβέρνησης
  • Τεχνολογική ετοιμότητα και αυξημένη χωρητικότητα
  • Ένα ευρύ φάσμα οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών με ολοένα και πιο ανταγωνιστικές τιμές
  • Διευρύνονται οι υποδομές φόρτισης

Ο κόσμος αλλάζει και ο στόλος σας πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η πρόκλησή σας είναι να πραγματοποιήσετε με επιτυχία αυτήν τη μετάβαση και ο στόχος μας είναι να κάνουμε την μετάβαση αυτή, απλή για εσάς.

 

Η στρατηγική ηλεκτροκίνησής μας

Ως πρωτοπόροι στη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση, προτιθέμεθα να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν οχήματα χαμηλών εκπομπών ρύπων, καθότι είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον θα είναι ηλεκτρικό.

Για να το καταφέρουμε αυτό, στοχεύουμε να αυξήσουμε το μερίδιό μας σε νέες παραδόσεις ηλεκτρικών οχημάτων την επόμενη δεκαετία, υποστηρίζοντας έτσι το στρατηγικό μας αναπτυξιακό σχέδιο, Move 2025:

  • Μέχρι το 2025, το 30% των παραδόσεών μας θα είναι ηλεκτρικά οχήματα (Αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, Plug-in Hybrid και οχήματα καυσίμων υδρογόνου) 
  • Μέχρι το 2030, το 50% των παραδόσεών μας θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα 

Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή την μετάβαση απλή και άμεση για όλους, χάρη στο παγκόσμιο “EV Program” που θα παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και τεχνογνωσία για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, με στοχευμένες συνεργασίες και ολοκληρωμένες λύσεις στις προσφορές των ηλεκτρικών οχημάτων.

 

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των EV κάνουν τη διαφορά

Η μετάβαση σε ηλεκτροκίνηση απαιτεί επανεξέταση του τρόπου που λειτουργούμε. Για τον λόγο αυτό, το 2019 ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα με τίτλο “EV Program” που επανεξέτασε καθολικά την αξία των ηλεκτρικών οχημάτων για την εταιρεία και τους πελάτες μας.

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει στη αντιμετώπιση αλλά και την προσαρμογή στις προκλήσεις που δημιουργεί η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, με αναθεώρηση των εσωτερικών μας διαδικασιών, την απόκτηση νέων γνώσεων για το σύνολο των ηλεκτρικών οχημάτων, την καινοτομία στις προσφορές των υπηρεσιών μας αλλά και την αναζήτηση νέων συνεργατών.

Στόχος μας ήταν να αλλάξουμε θεμελιωδώς το επιχειρηματικό μας μοντέλο ώστε να προσαρμοστεί στα ηλεκτρικά οχήματα και να διευκολύνουμε την υιοθέτηση των νέων δεδομένων.

 

 

Αποκτήστε σωστά την στρατηγική σας για τα EV

Κάθε εταιρεία είναι μοναδική και καμία πολιτική διαχείρισης στόλου δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Παρέχουμε προσαρμοσμένη υποστήριξη σε όλα τα στάδια εξηλεκτρισμού του στόλου σας και σας βοηθάμε να προσαρμόσετε την πολιτική σας αλλά και να διαχειριστείτε την ενεργειακή μετάβαση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Αναγνωρίστε τη σωστή λύση για τον κάθε οδηγό
  2. Θέστε στόχους για τον εξηλεκτρισμό του στόλου σας
  3. Παρέχετε μια ελκυστική προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων
  4. Δημιουργήστε υποδομές φόρτισης στα γραφεία σας
  5. Ενισχύστε την υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων
  6. Παρακολουθήστε την πρόοδο των στόχων που έχετε θέσει, μέσω των δεδομένων των EV και του Fleet Reporting εργαλείου που σας παρέχουμε

 

Η ηλεκτροδότηση δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά μπορείτε να το κάνετε σωστά αν κάνετε τη σωστή προετοιμασία.

 

 

Αλλάξτε βήμα βήμα

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η βιομηχανία του αυτοκινήτου. Ως διαχειριστής στόλου, αναπόφευκτα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  1. Πώς θα κάνω το στόλο μου ηλεκτρικό;
  2. Πώς θα ενθαρρύνω την υιοθέτηση της ηλεκτρικής νοοτροπίας στην εταιρία μου;

Για την αντιμετώπιση των διαφόρων πτυχών της ηλεκτροδότησης καθώς και ορισμένων προκλήσεων που μπορεί να προκύψουν, δημιουργούμε τακτικά σύντομους ενημερωτικούς οδηγούς «EV Basics», με εξειδικευμένες ερωτήσεις και απαντήσεις και άλλα σχετικά άρθρα που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματά σας.


1 Πώς θα κάνω το στόλο μου ηλεκτρικό

Εδώ υπάρχουν εφτά λόγοι κλειδιά που επιβεβαιώνουν ότι η μετάβαση προς τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα (eLCVs) του στόλου σας είναι μια πολύ καλή ιδέα. Read more

v-elcvs


2 Πώς θα ενθαρρύνω την υιοθέτηση της ηλεκτρικής νοοτροπίας στην εταιρία μου;

v-qa

Εξειδικευμένοι στα EV συγκέντρωσαν μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις για τους διαχειριστές στόλων και τους οδηγούς σχετικά με την εμβέλεια, την ασφάλεια, τα ναι και τα όχι της φόρτισης και βασικές διαφορές μεταξύ ηλεκτρικών και plug in hybrid οχημάτων. Read more


Επιπλέον άρθρα θα βρείτε διαθέσιμα στο Mobility Blog μας.

 

ReadyToSwitchOnplusmL2