Επικοινωνία για τον ιό Covid-19

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η ALD Automotive έχει κινητοποιηθεί για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της, καθώς και την ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών της.

Η ALD Automotive παρακολουθεί στενά την κατάσταση αναφορικά με τον ιό COVID-19 και ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του ομίλου Societe Generale και των κυβερνητικών διατάξεων.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη λειτουργία μας, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας. Ειδικά μέτρα, όπως τα υγειονομικά μέτρα, τα μέτρα αποστασιοποίησης, η εναλλαγή ομάδων εργασίας ή η εργασία από το σπίτι, όπου παρέχεται η δυνατότητα, έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης.

Παρόλο που η κατάσταση επιβάλλει ορισμένους περιορισμούς, παραμένουμε διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε για τις μετακινήσεις σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε ερωτήσεις στο  210. 48. 40. 000 ή στο contactgr@aldautomotive.com.

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επιπέδο εξυπηρέτησης των πελατών και για να πετύχουμε αυτό το στόχο η ομάδα μας εργάζεται σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης συγκυρίας που όλοι διανύουμε.

Επιπλέον, σε αυτό το πρωτοφανές πλαίσιο, τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις ίσως επιφέρουν κάποιες προσωρινές καθυστερήσεις στις μεταφορές, παραδόσεις και επιστροφές οχημάτων εξαιτίας παραγόντων πέρα από τον έλεγχο μας. Θα σας ειδοποιήσουμε, εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να σας αφορά άμεσα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στην ALD Automotive για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας και παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.

Η ομάδα της ALD Automotive