ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

03Σεπ

ALD AUTOMOTIVE

H ALD Automotive, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών μίσθωσης αυτοκινήτων και διαχείρισης στόλου παγκοσμίως, με γνώμονα τον ανθρώπινο, επαγγελματικό, οικονομικό, τεχνικό και περιβαλλοντικό παράγοντα, δεσμεύεται στην υποστήριξη των επιχειρήσεων-συνεργατών της σε κάθε χώρα.
Από τις βασικές της αξίες δεν θα μπορούσε να λείπει το κοινωνικό ενδιαφέρον για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.
Για το λόγο αυτό, η ALD Automotive στηρίζει ενεργά και έμπρακτα την κοινή προσπάθεια του Συλλόγου Λαϊκή Αλληλεγγύη - της πρωτοβουλίας μίας ομάδας πολιτών που πιστεύουν πως η αλληλεγγύη είναι το μέσο απάντησης στην ανθρωπιστική διάσταση της κρίσης - και του Secours Populaire Français - ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού εθνικής σημασίας, συντασσόμενου με τη μάχη απέναντι στην αβεβαιότητα της φτώχειας και του αποκλεισμού στη Γαλλία και ολόκληρο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο στήριξης της φιλανθρωπικής δράσης, η ALD Automotive προχώρησε στη δωρεά ενός station wagon αυτοκινήτου για τη μεταφορά τροφίμων και υλικών στο Σύλλογο Λαϊκή Αλληλεγγύη.

Contact ALD