ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες διαχείρισης της ALD Automotive με ολοκληρωμένα εργαλεία για την επίβλεψη του στόλου σας στο διαδίκτυο

Η ALD Automotive επιβλέπει και διαχειρίζεται τον στόλο σας σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να διατηρείτε τον έλεγχο του στόλου σας με τις αναφορές του δικτύου της ALD. Καθορίζετε τον προϋπολογισμό και οι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να διαλέγουν τα αυτοκίνητά τους μέσω εργαλείου ανάπτυξης προσφορών στο διαδίκτυο.

- ALD Net

Κατάλληλο ειδικά για διεθνείς στόλους, το δίκτυο της ALD προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των στόλων που διαχειρίζεται η ALD Automotive.
Εκσυγχρονισμένες δυνατότητες εστιάζουν αναλύσεις σε επίπεδο διεθνούς στόλου ως και σε μεμονωμένα συμβόλαια, επιτρέποντας ενημέρωση από πλευράς κράτους, εταιρίας και πολλών άλλων παραμέτρων.
Αναλυτικές αναφορές έτοιμες προς χρήση είναι διαθέσιμες σε πολλές γλώσσες: νέες παραγγελίες, λήξη συμβολαίων, τρέχων στόλος.
Όλες οι αναφορές μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη μέσω του διαδικτύου όπως ταξινόμηση και φιλτράρισμα, μετατροπή νομίσματος και αποστάσεων. Εξαγωγές αναφορών σε μορφή pdf ή excel.
Το δίκτυο της ALD σας βοηθάει να διαχειρίζεστε τον στόλο σας, δίνοντάς σας προειδοποιήσεις για απόκλιση χιλιομέτρων, ανανεώσεις, κατανάλωση καυσίμων κτλ., στα μέτρα σας.

- Ανάπτυξη προσφορών στο διαδίκτυο.

Ορίζετε τον προϋπολογισμό και οι οδηγοί διαλέγουν τα αυτοκίνητά τους σύμφωνα με αυτόν.
Σε πολλές χώρες, η ALD Automotive παρέχει στους πελάτες της δυνατότητα ανάπτυξης προσφοράς στο διαδίκτυο. Αυτή η εκσυγχρονισμένη παροχή επιτρέπει στους οδηγούς να διαλέγουν τα οχήματά τους σχετικά με το καθορισμένο σχήμα πολιτικής.
Καθορίζοντας μάρκα, μοντέλο, υποχρεωτικές επιλογές, μειωμένη έκκληση του διοξειδίου του άνθρακα και πολλά άλλα κριτήρια, οι διαχειριστές στόλου μπορούν να επικυρώνουν και να παραγγέλνουν το αυτοκίνητο που επέλεξαν.

Επικοινωνία με ALD
+30 210 48 40 000