ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Οι υπηρεσίες της ALD Automotive σας βοηθάνε στην ανάλυση και βελτιστοποίηση του στόλου σας.

 

Βρίσκουμε την σωστή λύση μαζί, μέσω συγκεκριμένων συμβουλών για αυτοκίνητα, βελτιώνουμε το κόστος του στόλου σας μέσω της Ανάλυσης Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας και μετράμε την έκκληση διοξειδίου του άνθρακα του στόλου σας.


- Συμβουλές διαχείρισης αυτοκινήτων

Η ALD Automotive προσδιορίζει τα κατάλληλα οχήματα ακολουθώντας τις μοναδικές ανάγκες σας. Επειδή κάθε πελάτης είναι μοναδικός, κάθε στόλος από ένα μέχρι χίλια οχήματα είναι μοναδικά. Σύμφωνα με τον οδηγική επιδίωξη, ετήσια χιλιόμετρα σε σχέση με το περιβάλλον, η ALD Automotive σας παρέχει επιλογή οχημάτων στα μέτρα σας, για κάθε κατηγορία οδηγών, που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο τρόπο.
Έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες σας ακριβώς, θα προσέξετε ότι ένας προσαρμοσμένος στόλος επιφέρει εξοικονόμηση προϋπολογισμού.

- Ανάλυση Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας.

Το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας είναι μία προσέγγιση συμβουλών απευθυνόμενη στην καλύτερη διαχείριση του Συνολικού Κόστους του στόλου σας.
Ποιό είναι το συνολικό κόστος του στόλου σας; Συμπεριλαμβάνει φόρους, κόστος καυσίμων, ασφάλεια, πρόστιμα, επισκευές, εσωτερική διαχείριση.
Το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας είναι μία άσκηση που κάθε διαχειριστής στόλου πρέπει να κάνει. Μόλις υπολογιστεί το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας, το κόστος ανά χιλιόμετρο μεταξύ των οχημάτων, περιοχών, εταιριών, μπορεί να συγκριθεί και να ελεγχθεί.
Ενέργειες όπως ενημέρωση των οδηγών, βελτίωση του τρόπου οδήγησης, σωστή επιλογή των αυτοκινήτων μπορεί να μειώσει αυτόματα το κόστος.

- Αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Η ALD Automotive μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς το αποτύπωμα του διοξειδίου του άνθρακα του στόλου σας και ακόμη περισσότερα...
Η αύξηση της θερμοκρασίας είναι γεγονός και πρέπει να πάρουμε μέτρα σε προσωπικό επίπεδο για να μειώσουμε την έκκληση των αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου. Λαμβάνοντας υπόψη μοντέλα στόλου, χιλιόμετρα και τρόπο οδήγησης, η ALD Automotive μετράει το αποτύπωμα του διοξειδίου του άνθρακα όλου του στόλου σας, όχημα ανά όχημα. Από αυτό το σημείο, σας δίνετε η επιλογή να μειώσετε την έκκληση του διοξειδίου του άνθρακα μέσω μιας ποικιλίας προγραμμάτων αντιστάθμισης.
Και επειδή το διοξείδιο του άνθρακα είναι ευαίσθητο θέμα, η ALD Automotive προνοεί στην μέτρηση της κατανάλωσης των καυσίμων.
NOx & έκκληση ρύπων σας βοηθούν στην επιλογή των επόμενων οχημάτων σχετικά με το περιβάλλον.
Ενέργειες όπως η ενημέρωση των οδηγών, βελτιωμένος τρόπος οδήγησης, σωστή επιλογή οχημάτων αυτόματα μειώνουν το κόστος.

Επικοινωνία με ALD
+30 210 48 40 000